Tjenester

Tjenester

Rune Johannessen AS utfører alt innen murertjenester. I hovedsak tar vi på oss større prosjekter som involverer restaurering og rehabilitering av historiske bygg  – vi er en aktør i bransjen med spesiell kunnskap og erfaring innen mineralittpuss.

Vi tar også på oss arbeid innen bad og våtrom, rehabilitering av fasade, flisearbeid, peismuring, natursteinsmuring, pussearbeid, med mer. Enten du ønsker en skifermur på gårdsplassen, en forblendingsmur på huset eller en ny murpeis i stuen, er dette et oppdrag for oss!

Uavhengig av omfanget av oppdraget, legger vi like stor vekt på grundig utførelse, kommunikasjon og planlegging av arbeidet. Vi ønsker å være et seriøst firma der kunden er i fokus, og vårt mål er alltid at du som oppdragsgiver er fornøyd med sluttresultatet.

Oppdrag for offentlig virksomhet

Rune Johannessen AS har god erfaring og et bredt nettverk innen offentlige forvaltning, noe som utgjør en unik mulighet for oppdragsgivere til å ha et trygt og solid forhold til de antikvariske myndigheter både lokalt og nasjonalt. Vi har gjennom årene jobbet med flere større prosjekter, blant annet i samarbeid med byantikvar og riksantikvar.

Referanselisten vår inneholder NRK Marienlyst, Kjøttbasaren, Håkonshallen, Bergenhus Festning for å nevne noen. Vi er en solid aktør og har lang erfaring i større murerprosjekter. Se våre referanser for mer informasjon om våre utvalgte prosjekter.

Mineralittpuss

Mineralittpuss – eller edelpuss – ble ofte brukt som fasadepuss i gjenreisingsbyene. Vi ser nå at mange eldre bygg som har denne type fasade etter hvert får et behov for rehabilitering. Mester Rune Johannessen AS har lang erfaring innen rehabilitering av fasader og har spesiell kompetanse knyttet til bygninger med mineralittpuss-fasader. Vi har blant annet jobbet sammen med byantikvar og riksantikvar ved rehabilitering av eldre kulturbygg. NRK Marienlyst er et av prosjektene som kan nevnes i denne sammenhengen.

mineralitt

Kontaktskjema

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss i dag.